Παράταση Υποβολής Συμμετοχών για τον 23ο Παγκύπριο Μαθητικό Διαγωνισμό Δήμου Κερύνειας

Ο Δήμος Κερύνειας ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι  λόγω του ότι η εκδήλωση βραβεύσεων του Παγκύπριου Μαθητικού Διαγωνισμού του Δήμου Κερύνειας έχει αναβληθεί για μεταγενέστερη ημερομηνία, περί τα τέλη Σεπτεμβρίου 2020, έχει δοθεί παράταση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο διαγωνισμό μέχρι τις 15 Μαΐου, 2020.

Ο Παγκύπριος Μαθητικός Διαγωνισμός του Δήμου Κερύνειας καθιερώθηκε το 1997 με στόχο τη διατήρηση της μνήμης της Κερύνειας όπως ήταν πριν τον ξεριζωμό και  με σκοπό τη διάδοση του διαχρονικού στόχου «Γνωρίζω, Δεν Ξεχνώ, Διεκδικώ», του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Η Επιτροπή Παγκύπριου Μαθητικού Διαγωνισμού του Δήμου Κερύνειας αποτελείται από τρεις υποεπιτροπές. Την Επιτροπή Λυκείων για το Διαγωνισμός συγγραφής Δοκιμίου ή  Διηγήματος, την  Επιτροπή Γυμνασίων για το Διαγωνισμό Ζωγραφικής και την Επιτροπή Δημοτικών Σχολείων για το  Διαγωνισμό συγγραφή Έκθεσης Ιδεών.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες  για συμμετοχή στον Παγκύπριο Μαθητικό Διαγωνισμό μαζί με την προκήρυξη και έγκριση του Υπουργείου Παιδείας είναι αναρτημένες στην Ιστοσελίδα του Δήμου Κερύνειας στη διεύθυνση: https://kyreniamunicipality.com/mathitikos-diagonismos/