Τιμητική εκδήλωση για τους Κερυνειώτες* τελειόφοιτους της σχολικής χρονιάς 2022-2023 και Αριστούχους 2021-2022

Παρακαλώ όπως μας αποστείλετε συμπληρωμένο την πιο κάτω ηλεκτρονική φόρμα με τα στοιχεία των τελειόφοιτων Κερυνειωτών*  2022-2023 και Αριστούχων Κερυνειωτών  2021-2022.

Σε περίπτωση δυσκολίας ή για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στο τηλέφωνο 99544167.

Είναι θερμή μας παράκληση, ο πιο πάνω κατάλογος να μάς αποσταλεί μέχρι την 30η Μαΐου 2023, ώστε από τη μια να προλάβουμε τις χρονικές προθεσμίες για την έγκαιρη αποστολή των  προσκλήσεων στους Κερυνειώτες τελειόφοιτους και Αριστούχους, και από την άλλη για ένα   καλύτερο προγραμματισμό της εκδήλωσης.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας, η οποία συντείνει στην καλλιέργεια μνήμης των κατεχομένων και στην αλληλογνωριμία μεταξύ Κερυνειωτών νέων.

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην εκδήλωση τιμούνται οι τελειόφοιτοι, οι οποίοι υπό κανονικές συνθήκες θα φοιτούσαν στο Γυμνάσιο Κυρηνείας. Δηλαδή, μόνο αυτοί των οποίων ο ένας ή και οι δύο γονείς κατάγονται από: Κερύνεια (πόλη), Mπέλαπαϊς, Άγιο Επίκτητο, Άγιο Γεώργιo, Κάρμι, Τριμίθι, Θέρμια, Καζάφανι, Κλεπίνη, Καράκουμι. Σε αυτές τις κοινότητες συμπεριλαμβάνονται, με απόφαση της Σχολικής Εφορείας και οι εξής: Δίκωμο, Βουνό, Συγχαρί και Κουτσοβέντης.