ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ “ΠΟΛΕΙΣ ΑΓΓΕΛΙΑΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ”

Πραγματοποιήθηκε στο Σαράγεβο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, η Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Οργάνωσης «Πόλεις Αγγελιαφόροι της Ειρήνης».

Το Δήμο Κερύνειας εκπροσώπησαν η Αντιδήμαρχος Μαρία Μουστάκα Κουρούγιαννη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιωσήφ Βιολάρης.

Στη Συνέλευση συμμετείχαν ο Δήμος Μόρφου με το Δήμαρχο κ. Βίκτωρα Χατζηαβραάμ και τη Δημοτική Σύμβουλο κ. Κάτια Χαμπή και ο Δήμος Λευκονοίκου με τη Δήμαρχο κ. Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη και το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιαννάκη Σακαλλή.

Μέσα στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στη Συνέλευση, είχαμε τη ευκαιρία να προβάλουμε ταινία μικρού μήκους, για τη πόλη μας και να μιλήσουμε στους συμμετέχοντες για τον αγώνα που διεξάγουμε εδώ και 45 χρόνια, για την Ειρήνη και την Επιστροφή στο τόπο μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης, ακολούθησε εκλογική διαδικασία για ανάδειξη της εκτελεστικής Γραμματείας και του νέου Προεδρείου και ο Δήμαρχος Μόρφου επανεξελέγει ως ένας εκ των τριών εκ περιτροπής Προέδρων για την επόμενη τριετία.

Ο Δήμος Κερύνειας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια, στο φίλο Δήμαρχο Βίκτωρα Χατζηαβραάμ για την επανεκλογή του. Θεωρούμε ότι, η συμμετοχή του  θα ενδυναμώσει τον αγώνα που διεξάγουμε για ελευθερία και ειρήνη στην Κύπρο μας.