Συνάντηση Επ. Κατεχόμενων Δήμων με Πρόεδρο ΔΗΣΥ

Η Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων εγκαινίασε σήμερα τον κύκλο επαφών της με τα Κοινοβουλευτικά Κόμματα,  πραγματοποιώντας την πρώτη της συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και συνεργάτες του, στα Γραφεία του ΔΗΣΥ στη Λευκωσία.

Την Επιτροπή εκπροσώπησαν στη συνάντηση ο Πρόεδρός της  και Δήμαρχος Κυθρέας, Δρ. Πέτρος Καρεκλάς, ο Δήμαρχος Λαπήθου, κ. Νεοπτόλεμος Κότσαπας, η Δήμαρχος Ακανθούς, κα Ελένη Χατζημιχαήλ, ο Αντιδήμαρχος Μόρφου, κ. Κυριάκος Κουδουνάς, ο Αντιδήμαρχος Λύσης, κ. Χαράλαμπος Ρουσής και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κερύνειας, κ. Θεόδωρος Λαφαζάνης.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά το Κυπριακό, ενόψει και της Τριμερούς συνάντησης στο Βερολίνο στις 25 τρέχοντος μηνός, αλλά και σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία και τις δράσεις των Κατεχόμενων Δήμων καθώς και προσφυγικά προβλήματα.

Στόχος του κύκλου επαφών της Επιτροπής είναι η διατήρηση  τακτικής επικοινωνίας των Κατεχόμενων Δήμων με τους πολιτικούς φορείς του τόπου για αλληλοενημέρωση και συντονισμό στις ενέργειές μας για το εθνικό θέμα, αλλά και για προώθηση λύσεων σε ζητήματα που αγγίζουν τον προσφυγικό μας κόσμο.

Η επόμενη συνάντηση της Επιτροπής έχει προγραμματιστεί με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, κ. Άντρο Κυπριανού,  στις 21 Νοεμβρίου 2019, 10:00πμ, στα Γραφεία του ΑΚΕΛ.

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό από τη συνάντηση στα Γραφεία του ΔΗΣΥ.