ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ

Στις 3 Μαρτίου 2018 η Δήμαρχος και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κερύνειας είχαν συνάντηση στο Αλληλοδιδακτικό Σχολείο στον Άγιο Λάζαρο με Κερυνειώτες που διαμένουν στην Λάρνακα.  Σκοπός της συνάντησης ήταν  να αναθερμάνουν τις σχέσεις τους, να συσφίξουν τους δεσμούς μεταξύ των Κερυνειωτών  και να μη  επιτρέψουν στις αποστάσεις, στο χρόνο και στη λήθη να χωρίσουν τους Κερυνειώτες.

Η Δήμαρχος και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσίασαν τις δραστηριότητες του Δήμου και άκουσαν τις εισηγήσεις και τις απόψεις των παρευρισκόμενων για ενέργειες που πρέπει να αναληφθούν από το Δήμο, έτσι ώστε οι Κερυνειώτες, ιδιαίτερα η νέα γενιά να έρθουν πιο κοντά στο Δήμο. Τόνισαν την αποφασιστικότητα και τη θέληση τους για αγώνα, μέχρι την τελική δικαίωση και την επιστροφή όλων των Κερυνειωτών πίσω στην αγαπημένη τους πόλη, στην πατρώα γη, στα σπίτια και στις περιουσίες τους.

Για την προώθηση των κοινών τους στόχων εξελέγη Επιτροπή αποτελούμενη από τους: Αδάμο Τριγγή, Τάσια Μικελλίδου, Ιόλη Καϊμακάμη και Μαρία Ευθυμίου, η οποία θα συναντηθεί, θα συζητήσει και θα υποβάλει στο Δήμο Κερύνειας τις εισηγήσεις της για την επίτευξη των κοινών τους στόχων.