Παιδικό Χορευτικό Συγκρότημα και Χορευτικού Συγκροτήματος Νέων Κερύνειας

Ο Δήμος Κερύνειας και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Κερύνειας, μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας τους να φέρουν πιο κοντά τους νέους στο Δήμο και στο Συμβούλιο Νεολαίας της Πόλης τους, προγραμματίζουν την οργάνωση Παιδικού Χορευτικού Συγκροτήματος και Χορευτικού Συγκροτήματος Νέων, τα οποία θα αποτελούνται  από παιδιά και νέους με καταγωγή από  την πόλη της Κερύνειας. Μαθήματα ελληνικών και κυπριακών χορών θα παραδίδονται από γνωστούς χοροδιδασκάλους,  κάθε Σάββατο πρωί ή και Τετάρτη απόγευμα,  ανάλογα με τον αριθμό των εγγραφών.

Θερμή παράκληση του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας είναι να ενθαρρύνετε τα παιδιά και τα εγγόνια σας να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του Δήμου και να εγγραφούν στα χορευτικά Συγκροτήματα του Δήμου σας. Εμείς οι Κερυνειώτες πάντα λέμε ότι οι νέοι μας είναι οι συνεχιστές του αγώνα μας. Ας τους φέρουμε λοιπόν  πιο κοντά στο Δήμο τους και στις δραστηριότητες του και ας αποδείξουμε έμπρακτα ότι την Πόλη μας δεν τη ξεχνούμε, ότι θέλουμε να την κρατήσουμε ζωντανή στη μνήμη των παιδιών και των εγγονιών μας, μέχρι τη μέρα της τελικής δικαίωσης του αγώνα μας.

Παρακαλώ όσα παιδιά ή νέοι  ενδιαφέρονται  να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο σχετικό έντυπο και  να το στείλουν ηλεκτρονικά στο Δήμο στη Διεύθυνση: [email protected]

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο του Δήμου Κερύνειας. Έντυπα Δήλωσης Συμμετοχής διατίθενται στο προσωρινό Δημαρχείο που βρίσκεται στην Μάρκου Δράκου 8, 1102 Λευκωσία.