ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2018

Πραγματοποιήθηκε στην παρουσια της Δημάρχου , του δημοτικού συμβουλίου , του Πάτερ Δημητρίου, (επροςωπου) του Πανιεροτατου Μητροπολίτη της Κερυνιας μας, βουλευτών της πόλης μας, εκπροςωπων κομμάτων και οργάνωμενων συνόλων της πόλης και πολλών ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΩΝ , στην αίθουσα του Ιερού ναού του Αποστολου Ανδρέα σο Πλατύ Αγλαντζιας η καθιερωμένη κοπή  της Βασιλοπιττας του Δημαρχείου μας.

Στο καλοσωρισμα  της η αντιδήμαρχος μας ευχαρίστησε ολους που ηταν μαζι μας σε αυτη μας την εκδήλωση,και ευχήθηκε σε ολους  να εχουν μια ευτυχιςμενη και δημιουργική νέα Χρονια, με υγεια ,οικογενειακή και επαγγελματική ευημερία!

Ας αφήσουμε για λίγο τις έγνοιες και Τα καθημερινά μας προβλήματα (είπε συνεχίζοντας) και με ψηλά το κεφάλι ας διατηρήσουμε τις παραδώσεις μας κόβοντας την πιττα της πρωτοχρονιάς,με την σκεψη και την καρδια μας στην κατεχόμενη πόλη μας και ας ευχηθούμε ετςι μέρα του χρόνου να κόβουμε την πιττα της πρωτοχρονιάς στο λίμανακι της Κερυνειας μας αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και μυρίζοντας πεύκο και Θυμάρι απο τον σκλαβωμένο Πενταδακτυλο.

Ακολούθησε ομιλία της Δημάρχου μας κυρίας Ρίτας Ελισσεου Κομοδικη με αναφορά στις δραστηριότητες του Δημαρχείου μας την Χρονια που μας έφυγε και στις συνεχείς προσπάθειες για μια δίκαιη λύση με επιστροφή  σε μια ελεύθερη Κερυνεια.

Ακολούθησε κοπή της Βασιλοπιττας, ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στα παιδάκια που ηταν μαζι μας και τελειώσαμε με την κλήρωση δώρων, προσφορά του Δημαρχείου και πολλών φίλων της Κερυνειας μας.