Η Δήμαρχος Κερύνειας κυρία Ρίτα Ελισσαίου Κωμοδίκη, τέλεσε χθες (17/5/23) τα εγκαίνια της έκθεσης του Κερυνειώτη Ζωγράφου Ανδρέα Ηλιάδη.

Εκτός από τους πίνακες ζωγραφικής που είχαν σαν κύριο θέμα τους την Κερύνεια, το λιμανάκι, το κάστρο, την θάλασσα της Κερύνειας , οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τον ίδιο τον ζωγράφο και να θαυμάσουν την πλούσια συλλογή του σε παλιά σφραγισμένα γραμματόσημα της Κερύνειας.

Σημειωτέον, ότι η συλλογή αυτή είναι μέρος της πλούσιας συλλογής σε γραμματόσημα, την οποία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει σε πολλές χώρες στο εξωτερικό και για την οποία βραβεύτηκε με πέραν των 100 βραβείων. Τα σημαντικότερα των βραβείων του είναι 2 ασημένια μετάλλια και 1 χάλκινο τα οποία κέρδισε στην Φιλοτελική Ολυμπιάδα στην Αθήνα το 2004 και το 2008 στο Πεκίνο κέρδισε 5 μετάλλια, 1 χρυσό και 1 χάλκινο.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κερύνειας.

Ευχόμαστε στον Ανδρέα Ηλιάδη να είναι πάντα γερός και δυνατός για να μπορεί να συνεχίσει να ασχολείται με τα ενδιαφέροντα του μέχρι να αξιωθεί να επιστρέψει στην αγαπημένη μας πόλη για να συνεχίσει το έργο του.