ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2019

Απόσπασμα απο την ομιλία της Δημάρχου Κερύνειας που διαβάστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στο Ιερό Ναό Απ. Ανδρέα στο Πλατύ, Αγλαντζιάς.

«Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά και είθε το 2019 να είναι ο ευλογημένος εκείνος χρόνος που θα μας φέρει πίσω στην Κερύνεια μας, στα σπίτια και τις περιουσίες μας. Μέχρι να έρθει η ευλογημένη αυτή ώρα της επιστροφής, ο Δήμος Κερύνειας θα συνεχίσει να εργάζεται ακατάπαυστα για να κρατήσει εμάς τους Κερυνειώτες ενωμένους. Αυτός εξάλλου είναι και ένας από τους κυριότερους σκοπούς και στόχους του Δήμου μας. Για αυτό το λόγο θα συνεχίσουμε να οργανώνουμε τις διάφορες εκδηλώσεις μας για να μας δίνεται η ευκαιρία να συναντιόμαστε, να ενημερωνόμαστε, να ανταλλάσσουμε απόψεις, να θυμόμαστε την όμορφη ζωή μας , ιδιαίτερα αυτές τις χρονιάρες μέρες, στον τόπο και τις ρίζες μας».

Ακολούθησαν χαιρετισμοί απο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας και απο τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κερύνειας, ο οποίος στη συνέχεια ευλόγησε τη Βασιλόπιτα.

Μετά απο το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που μας παρουσίασε το μουσικό σχήμα «Χορωδία Αγάπης», κληρώθηκαν λαχνοί με μεγάλα δώρα και επίσκεψη από τον Άγιο Βασίλη για να μοιράσει δώρα στα μικρά Κερυνειωτόπουλα.