ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΩΝ


Πραγματοποιήθηκε στις 23 Απριλίου 2017 στην παρουσία  του Πανιερώτατου Μητροπολίτη της Κερυνειας μας, κυρίου Χρυσόστομου Κυκκωτη, της Δημάρχου μας, κυρίας Ρίτας Ελισσαίου Κωμοδίκη, του δημοτικού συμβουλίου, του συμβουλίου Νεολαίας, του προσωπικού του δημαρχείου μας, αρχηγών κομμάτων, πρώην δημάρχων, βουλευτών και πολλών άλλων προσκεκλημένων, η καθιερωμένη Πασχαλινή συνεστίαση των ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΩΝ στους κήπους του προσωρινού  Δημαρχείου της Κερυνειας μας.

Πλήθος ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΩΝ και φίλων της Κερυνειας τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ξανάσμιξαν έστω και για λίγο με συγγενείς και φίλους και είχαν όλοι μαζί μια όμορφη μέρα.

Η Δήμαρχος κυρία Ρίτα Ελισσαίου τόνισε στον χαιρετισμό της ότι ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι την ευλογημένη μέρα της επιστροφής, ελεύθεροι στην αγαπημένη μας Κερυνειας.

Η δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο τίμησαν με αναμνηστικές πλακέτες , τον πρώην Δήμαρχο και τους πρώην δημοτικούς συμβούλους, τιμής ένεκεν ,δια την προσφορά τους κατά την θητεία τους στην πολιτική, πολιτιστική και διαφωτιστική ζωή της πόλης της Κερυνειας μας  στην προσφυγιά.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης εμπλούτισε με παραδοσιακούς Κυπριακούς και Ελληνικούς χορούς το Κερυνειώτικο συγκρότημα ” Η Βράκα “, καθώς επίσης η πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ Νεολαίας οργάνωσαν και έπαιξαν με Τα παιδιά παραδοσιακά Πασχαλινά παιχνίδια.