ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 5 Μαΐου 2019,  Κυριακή του Θωμά, στους κήπους του Δημαρχείου Κερύνειας, η καθιερωμένη Πασχαλινή συνεστίαση του Δήμου, η οποία, όπως είναι γνωστό, έχει ως σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους εκτοπισμένους και διασκορπισμένους σε όλη την Κύπρο Κερυνειώτες, να συναντηθούν, να θυμηθούν την όμορφη πόλη τους και γενικά να περάσουν μαζί μια όμορφη μέρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Κερύνειας, αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων, εν ενεργεία και πρώην βουλευτές, εκπρόσωποι οργανωμένων συνόλων της Κερύνειας, δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι επίσημοι.

Μετά το γεύμα, καλωσόρισε τους περίπου 400 παρευρεθέντες, η Αντιδήμαρχος Κερύνειας κ. Μαρία  Μουστάκα Κουρούγιαννη, εκ μέρους της Δημάρχου κ. Ρίτας Ελισσαίου Κωμοδίκη, η οποία στον χαιρετισμό της αναφέρθηκε στον σκοπό και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στη διοργάνωσή της και ευχήθηκε σύντομα να γιορτάσουμε το ΠΑΣΧΑ στην Κερύνεια μας.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κερύνειας κ. Χρυσόστομο, που επιδαψίλευσε τις ευχές του στα παρευρισκόμενα μέλη του ποιμνίου του, και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τον «Πολιτιστικό ΄Ομιλο της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου», με παραδοσιακούς κυπριακούς χορούς και τραγούδια. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, το πρόγραμμα διάνθιζαν με τα τραγούδια τους οι Γιώργος Ζένιος και Λένος Παπαδόπουλος.

Επενδύοντας σωστά και στη συνέχιση του μακροχρόνιου αγώνα για επιστροφή, το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου, οργάνωσε παραδοσιακά παιχνίδια και για τους μικρούς Κερυνειώτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, η οποία τέλειωσε με κληρώσεις πλούσιων δώρων που πρόσφερε ο Δήμος και διάφοροι χορηγοί, αφήνοντας εξαίρετες εντυπώσεις σε όλους τους παρευρεθέντες.