ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ FUTSAL «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ» ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΝΕΟΛΑΙΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ, ΛΑΠΗΘΟΥ & ΚΑΡΑΒΑ

Στις 20 Απριλίου 2019 τα Δημοτικά Συμβούλια Νεολαίας Δήμου Κερύνειας, Λαπήθου και Καραβά συνδιοργάνωσαν με επιτυχία Ερασιτεχνικό Τουρνουά Futsal “Δεν ξεχνώ και αγωνίζομαι” στα γήπεδα Nuevo Campo στα Λατσιά, στη Λευκωσία. Κύριος Χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού (ΚΟΑ).

Κύριος στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενδυνάμωση του συνθήματος “Δεν ξεχνώ και αγωνίζομαι” και η διατήρηση άσβεστου του πόθου για επιστροφή στις πατρογονικές μας εστίες. Ταυτόχρονα, στόχος ήταν η γνωριμία των νέων αλλά και φίλων της επαρχίας Κερύνειας μεταξύ τους και απόκτηση κοινών εμπειριών και βιωμάτων.

Στο Τουρνουά συμμετείχαν 19 ομάδες με την ομάδα ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΛΑΠΗΘΟΥ να κατακτά την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα. Δευτεραθλήτρια και τριταθλήτρια ήταν οι ομάδες ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ και ΡΗΓΑΣ ΔΙΟΡΙΟΥ, αντίστοιχα.

Οι Νεολαίες Κερύνειας, Λαπήθου και Καραβά εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια τους στις ομάδες που κατέκτησαν τα βραβεία, αλλά και σε όλες τις ομάδες που συμμετετείχαν στο Τουρνουά. Επίσης υπόσχονται ότι θα παραμείνουν πιστές στο στόχο για διατήρηση ζωντανής της Επαρχίας μας με τη διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων μέχρι την επιστροφή στις ρίζες τους.