Επίσκεψη Μαθητών στα προσωρινά γραφείο του Δήμου Κερύνειας

Την Παρασκευή, 15 Απριλίου, 2022 είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στα προσωρινά γραφεία του Δήμου μας, ομάδα μαθητών από το Γυμνάσιο Αγίου Ιωάννη Κάτω Πολεμιδιών, συνοδευόμενους από τους καθηγητές τους.

Κατά την επίσκεψη οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διάλεξη και παρουσίαση διαφανειών με θέμα «Ένα μαγικό ταξίδι με το καράβι της Κερύνειας» από τον τέως Δήμαρχο Κερύνειας και καπετάνιο του καραβιού «Κερύνεια — Ελευθερία», κ. Γλαύκο Καριόλου.

Παρακολούθησαν, επίσης, παρουσίαση της ταινίας του Δήμου Κερύνειας με τίτλο «Ιστορία Κερύνειας» από τον κ. Άκη Βιολάρη, Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση των μαθητών στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας και την πέριξ Τουρκοκρατούμενη περιοχή.

Ο Δήμος Κερύνειας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τη Διεύθυνση του Γυμνασίου Αγίου Ιωάννη για την επίσκεψη και την ευκαιρία που έδωσαν στους μαθητές τους να γνωρίσουν το χώρο του προσωρινού Δημαρχείου, αλλά και τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος για τη διατήρηση της μνήμης της κατεχόμενης γης μας, αλλά και τον αγώνα και τον άσβεστο πόθο για επιστροφή στην αγαπημένη μας Κερύνεια.

Δελτίο Τύπου
Δήμος Κερύνειας, 20.04.22