Δελτίο Τύπου Συνάντησης με τον πρόεδρο και μέλη του εκτελεστικού γραφείου της ΕΔΕΚ Δημαρχείο 17/10/2019

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Κερύνειας, συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ κύριο Μαρίνο Σιζοπουλο και μέλη του πολιτικού γραφείου της ΕΔΕΚ.

Η συνάντηση έγινε για σκοπούς ανταλλαγής απόψεων σε θέματα που αφορούν τους Κερυνειωτες.

Από πλευράς  δημαρχείου παρέστη η Αντιδήμαρχος και ο δημοτικός σύμβουλος Πανικός Πάρπας. Η αντιδήμαρχος ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη της ΕΔΕΚ για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν να επισκεφτούν τον κατεχόμενο μας Δήμο και να ακούσουν τις θέσεις μας. Τόνισε ότι η ανάγκη στήριξης των Κερυνειωτων από όλα το πολιτικά κόμματα είναι αναγκαία γιατί οι Κερυνειωτες αισθάνονται ότι το κράτος τους έχει περιθωριοποιήσει.

Ο προεδρος ανεφερε ότι η συνεχής και έντονη διαφώτιση στο εξωτερικό, στους απανταχού Κερυνειωτες της διασποράς, Αυστραλία, Αγγλία, Αμερική είναι απαραίτητη για να ακούγεται και να μην ξεχνιέται η Κερύνεια.

Μια δίκαιη λύση που να εξασφαλίζει την επιστροφή όλων των Κερυνειωτων, σε μια ελεύθερη Κερύνεια κάτω από συνθήκες ασφαλείας με εξασφαλισμένα όλα τα ανθρώπινα μας δικαιώματα, χωρίς εποίκους και στρατεύματα κατοχής βρίσκουν την ΕΔΕΚ συμπαραστάτη μας.