Αντικατοχική πορεία & εκδήλωση καταδίκης ανακήρυξης του ψευδοκράτους

Τα Δημοτικά Συμβούλια Νεολαίας Δήμων Κερύνειας, Λαπήθου & Καραβά διοργανώνουν την Πανεπαρχιακή Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης Ανακήρυξης του Ψευδοκράτους την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου και ώρα 18:30.

Σημείο συγκέντρωσης και εκκίνησης στο χώρο στάθμευσης του Υπουργείου Εσωτερικών. Η πορεία θα κινηθεί διαμέσου κύριων οδικών αρτηριών της Πρωτεύουσας με κατάληξη το οδόφραγμα της οδού Λήδρας για την απόδοση σχετικού ψηφίσματος προς τα Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Στην συνέχεια ακολουθεί Καλλιτεχνική Αντικατοχική Εκδήλωση στην Τάφρο Πλατείας Ελευθερίας από καταξιωμένους Κύπριους Καλλιτέχνες. Ώρα έναρξης του καλλιτεχνικού προγράμματος στις 20:00. Είσοδος ελεύθερη.

Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στα πλαίσια των Πανεπαρχιακών Εκδηλώσεων «Ημέρες Επαρχίας Κερύνειας» για καταδίκη της ανακήρυξης του ψευδοκράτους και στηρίζονται από τους Δήμους Κερύνειας, Λαπήθου, Καραβά και όλα τα οργανωμένα σύνολα και Κοινότητες της Επαρχίας Κερύνειας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως τηλεφωνήστε στα τηλέφωνα 22818040 (ώρες γραφείου), 99774711 (Θεόδωρος) & 99785887 (Αλέξανδρος).