Ανακοίνωση Δήμου Κερύνειας – Συνάντηση με Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Συνάντηση Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου Κερύνειας με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, κ.κ. Γεώργιο 

Η Δήμαρχος Κερύνειας κ. Ρίτα Ελισσαίου Κωμοδίκη, και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κερύνειας, είχαν συνάντηση με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Γεώργιο, για να τον συγχαρούν για την ανάδειξη του στον Αρχιεπισκοπικό θρόνο.

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του και να τον ενημερώσουν μεταξύ άλλων, για το ρόλο και το έργο του Δήμου Κερύνειας, τον αγώνα που διεξάγει ο Δήμος για διατήρηση της μνήμης της Κερύνειας και τις προσπάθειες για διαφώτιση, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, για αποκατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Κερυνειωτών και ευρύτερα, όλων των εκτοπισμένων συμπολιτών μας.

Ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος άκουσε με αγάπη και κατανόηση τα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο και με τη σειρά του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο Εθνικό θέμα και στην ανάγκη πρόταξης του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Κυπρίων, σε όλες τις συζητήσεις και σε όλα τα επίπεδα.

Ανάφερε επίσης ότι, θεωρεί δεδομένη τη στήριξη από την Αρχιεπισκοπή, των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη τις δύσκολες αυτές μέρες που περνούμε.

Η αντιπροσωπεία του Δήμου Κερύνειας ευχαρίστησε θερμά τον Μακαριότατο για την κατανόηση και την αγάπη που επέδειξε και τον διαβεβαίωσε για την αμέριστη στήριξη τους, ιδιαίτερα για τις θέσεις που εκφράζει στο Εθνικό μας θέμα, αλλά και την προθυμία τους να βοηθήσουν, όταν και εφ’ όσον τους ζητηθεί από το Μακαριότατο.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ