Ανακοίνωση

 

Αγαπητοί Κερυνειώτισσες και Κερυνειώτες,

Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων όσον αφορά τις συναθροίσεις. Ευχή μας,  να επιτραπεί η πραγματοποίηση  των   προγραμματισμένων εκδηλώσεων του Δήμου για το φθινόπωρο του 2020  και σύντομα να διοργανώσουμε μια αξέχαστη συνεστίαση Κερυνειωτών που σας υποσχεθήκαμε!

Ταυτόχρονα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος σας εξακολουθεί να εργάζεται. Για οτιδήποτε τυχόν χρειάζεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα γραφεία του Δήμου.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, το  Δ.Σ. συνήλθε στις 2 Ιουνίου για την τακτική μηνιαία συνεδρίαση κατά την οποία, μεταξύ των άλλων, πάρθηκαν αποφάσεις σχετικά με την εντατικοποίηση του προγράμματος διαφώτισης του δήμου για το εθνικό θέμα, τόσο  εντός όσο και εκτός Κύπρου χρησιμοποιώντας  νέες μεθόδους τεχνολογίας.  Δεδομένου του γεγονότος ότι δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν σύντομα οι προγραμματισμένες μας πολιτιστικές εκδηλώσεις, συζητήθηκαν επίσης  τρόποι πιο συχνής επικοινωνίας και ενημέρωσης σας, μέσω των μέσων κοινωνικής Δικτύωσης.

Θα ήταν χαρά μας αν επικοινωνούσατε μαζί μας και μας μεταφέρατε τα νέα σας.

Μείνετε ασφαλείς, κρατάτε τις αποστάσεις, τηρείτε τις υγειονομικές συστάσεις.