Συνάντηση με Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Λευκωσίας – Κερύνειας

Αντιπροσωπεία της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Λευκωσίας – Κερύνειας, αποτελούμενη από τον οργανωτικό της γραμματέα και βουλευτή Κερύνειας Χρίστο Χριστόφια, τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, υπεύθυνο του γραφείου προσφύγων της ΕΕ, τον Χρίστο Χάσικο, υπεύθυνο της Συντονιστικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ για την Κερύνεια και την Χρυστάλλα Καρόλου, μέλος της ΕΕ, συναντήθηκε σήμερα με το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμος Κερύνειας – Kyrenia Municipality.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ανταλλάξαμε απόψεις σε σχέση με το Κυπριακό πρόβλημα και την ανάγκη επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

Συζητήσαμε τα προβλήματα που συνεχίζουν να ταλανίζουν τους πρόσφυγες εδώ και 48 χρόνια και συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κερυνιώτες και το ίδιο το Δημαρχείο της Κερύνειας.

Η αντιπροσωπεία της Επαρχιακής Επιτροπής αφού ευχαρίστησε τη Δήμαρχο, κυρία Ρίτα Ελισσαίου Κωμοδίκη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ενημέρωσε το πως θα αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για ανακίνηση των ζητημάτων που απασχολούν το Δημαρχείο Κερύνειας.

Διαβεβαίωσε επίσης πως το ΑΚΕΛ δεν θα σταματήσει να παλεύει για δίκαιη λύση στο Κυπριακό, λύση ΔΔΟ που θα επανενώνει τον τόπο και το λαό μας, γιατί μόνο έτσι θα δικαιωθεί ο προσφυγικός κόσμος.