Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Επίσκεψη Αντιπροσωπείας Δήμου στην Κερύνεια Αχαΐας

05/09/2022

Αντιπροσωπεία του Δήμου μας αποτελούμενη από την Αντιδήμαρχο κ. Μαρία Κουρούγιαννη και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαφώτισης κ. Ιωσήφ Βιολάρη, επισκέφθηκε τον Δήμο Αιγιαλείας στην Αχαΐα Πελοπόννησο όπου συμμετείχε στις εκδηλώσεις ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2022.

Το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022 σε εκδήλωση που έγινε στην πόλη ΚΕΡΥΝΕΙΑ, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος μαζί με τον Πρόεδρο της Κερύνειας κ. Δημήτρη Σκούρα, προέβησαν σε αποκαλυπτήρια πλάκας προς τιμή του μ. Μιχαλάκη Λεπτού ο οποίος ήταν ο χορηγός της κατασκευής της κεντρικής πλατείας της πόλης από την Κυπριακή Κυβέρνηση το 2013.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στην παρουσία των παιδιών του Μιχαλάκη Λεπτού, Γιώργου και Παντελή Λεπτού. Ακολούθως και μετά τον χαιρετισμό της Δημάρχου μας κ. Ρίτας Ελισσαίου Κωμοδίκη τον οποίο ανέγνωσε η Αντιδήμαρχος, κ. Μαρία Κουρούγιαννη, ο Δήμος μας, παρουσίασε το ντοκιμαντέρ «Κερύνεια μια πόλη υπό κατοχήν» και ο κ. Βιολάρης προέβη σε παρουσίαση της ιστορίας της Κερύνειας με ομιλία και σειρά διαφανειών.

Το πρόγραμμα έκλεισε με παρασκευή κυπριακών εδεσμάτων (τταβάς, παλουζές κ.λ.π) από την διακεκριμένη Σεφ Κωνσταντίνα Βούλγαρη και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Ο Δήμος Αιγιαλείας είναι διδυμοποιημένος με τον Δήμο Κερύνειας από το 1998 και τα εγκαίνια της πλατείας έγιναν το 2013 από την τότε Υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου, κ. Ελένη Μαύρου.

Ένα διήμερο γεμάτο εμπειρίες, μα πάνω απ’ όλα γνωριμίες με νέους από ολόκληρη την επαρχεία Κερύνειας, αλλά και φίλους που μας στηρίζουν. Κάποιοι γνώρισαν ξαδέλφια τους! Γνωρίσαμε Κερύνεια και θα συνεχίσουμε να γνωρίζουμε την επαρχεία Κερύνειας με κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο.

Αυτή είναι η δική μας χαρά και σας ευχαριστούμε πολύ που ήσασταν μαζί μας.

Ραντεβού σύντομα στις επόμενες δραστηριότητες που ετοιμάζουμε. Ακολουθήστε μας στις σελίδες μας στο fb για να είσαστε μαζί μας σε κάθε επόμενο κάλεσμα.

Νεολαία Δήμου Κερύνειας – Kyrenia Municipality Youth

Νεολαία Καραβά – Karavas Youth

Νεολαία Δήμου Λαπήθου

Θερμές ευχαριστίες στο Σώμα Προσκόπων Κύπρου και ειδικά στον Γενικό Έφορο κ Γιώργο Ανδρέου και τον Έφορο Κατασκηνώσεων κ. Σωτήρη Χ”Ανδρέου για την στήριξη και την άψογη συνεργασία.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
05/09/2022

Διοργανωτής

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
05/09/2022

Διοργανωτής