«Όταν η Μνήμη συναντά την Ιστορία»

Με ιδιαίτερη χαρά και πολλή συγκίνηση η Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Δήμου Κερύνειας, μετά από πολύ καιρό, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, υποδέχθηκαν χθες βράδυ (22/9/2021) στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου τους Κερυνειώτες και τις  Κερυνειώτισσες καθώς και τους  φίλους της Κερύνειας, όπου όλοι μαζί, μέσα σε μία συγκινησιακή ατμόσφαιρα, παρακολουθήσαμε την προβολή της νέας ταινίας του Δήμου Κερύνειας,  «Όταν η Μνήμη συναντά την Ιστορία».

Η ταινία, μέσα από τις διηγήσεις αρκετών δημοτών της πόλης μας και μέσα από ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό, μας μετάφερε νοερά στην αγαπημένη μας πόλη θυμίζοντάς μας τα όμορφα χρόνια που ζήσαμε στην Κερύνεια πριν τη βίαιη μας εκδίωξη μας στην προσφυγιά από το βάρβαρο εισβολέα.

Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία και σας ευχαριστούμε θερμά που είσαστε μαζί μας για να μοιραστούμε τις  αναμνήσεις από την πόλη μας και να ζήσουμε  στιγμές βαθιάς νοσταλγίας και συγκίνησης.

Ευχαριστούμε θερμά, επίσης,  όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της προβολής της ταινίας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για ακόμα μία φορά προς τον Δήμαρχο Στροβόλου κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους και το Δημοτικό Συμβούλιο Στροβόλου για την ευγενική παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου Στροβόλου για την προβολή της ταινίας μας.

Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.