Συνάντηση Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου με του κοινοτάρχες της Επαρχεία Κερύνεια.

Ο Δήμαρχος Κερύνειας, κ. Ιωσήφ Βιολάρης προσκάλεσε τους Κοινοτάρχες της Επαρχίας Κερύνειας στα προσωρινά γραφεία του Δήμου Κερύνειας την Τετάρτη 10, Σεπτεμβρίου σε συνάντηση γνωριμίας για να συζητηθούν θέματα που απασχολούν τις κοινότητες της Κερύνειας καθώς και για την ανταλλαγή απόψεων για συνεργασία.

Τονίσθηκε η ανάγκη ενίσχυσης των εκδηλώσεων του Δήμου Κερύνειας από τις Κοινότητες της Επαρχίας και συζητήθηκαν τρόποι που μπορεί ο Δήμος να βοηθήσει στην στήριξη των δικών τους εκδηλώσεων αντίστοιχα.

Παρακάλεσε όλους τους κοινοτάρχες να συμμετέχουν ενεργά στις εκδηλώσεις, και ειδικότερα στις Αντικατοχικες Πορείες που διοργανώνουν οι νεολαίες της Επαρχίας Κερύνειας.

Τέθηκε ως στόχος η μαζική συμμετοχή όλων των κοινοτήτων στις Εθνικές παρελάσεις για να ενισχύσουν της προσπάθειες του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας που συμμετέχει κάθε χρόνο.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι, θα λάβουν πρόσκληση από τους τρεις Δημάρχους της Επαρχίας για συνάντηση μαζί με τα οργανωμένα σύνολα της Επαρχίας με σκοπό τη συζήτηση για κοινές εκδηλώσεις, ανακοινώσεις και ότι άλλο επιβάλλεται να γίνεται σε επίπεδο Επαρχίας.

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος τους υπενθύμισε ότι, τα προσωρινά γραφεία του Δήμου είναι στη διάθεση τους για τη φιλοξενία δικών τους εκδηλώσεων, επίσης, εισακούστηκαν οι τοποθετήσεις των κοινοταρχών και συμφωνήθηκε ότι όντως μία κοινή και δυναμική πορεία για όλους η φωνή μας θα εισακούεται τόσο στις επιτροπές της Βουλής όσο και στα μέσα μαζικής επικοινωνίας.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κερύνειας και οι κοινοτάρχες 18 κοινοτήτων.