Ημερίδα «Γνωρίζω τα ναυταθλήματα»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ημερίδα «Γνωρίζω τα ναυταθλήματα», που διοργάνωσε η Νεολαία του Δήμου Κερύνειας το Σάββατο 11 Μάϊου στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας στη Λεμεσό. Εκεί οι συμμετέχοντες, είχαν την ευκαιρία να μάθουν τις βασικές αρχές της τεχνικής των αθλημάτων, να έρθουν σε επαφή και να γνωρίσουν με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών τα αθλήματα κανό, καγιάκ, ιστιοπλοΐα και SUP.

Θερμές ευχαριστίες στον Ναυτικός Όμιλος Κερύνειας για την άψογη συνεργασία και ειδικά στην έφορο Maria Panayiotou και τον προπονητή του Kyrenia Nautical Club Canoe Kayak / Ναυτικός Όμιλος Κερύνειας Κανόε-Καγιάκ Ανδρέα Διαμαντή που είχαν το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για την οργάνωσης της ημερίδας, τόσο στην προετοιμασία των υποδομών όσο και σε θέματα μεταφοράς εξοπλισμού. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους εθελοντές του ομίλου που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να στεφθεί το όλο εγχείρημα με επιτυχία.

Ως Νεολαία Δήμου Κερύνειας, έχουμε πρωταρχικό στόχο να ενισχύσουμε τον δεσμό της κοινότητάς μας μέσα από διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή και να γνωριστούμε καλύτερα με Κερυνειώτες της πόλης και της Επαρχίας μας αλλά και φίλους της Κερύνειας που είναι δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια και την ίδια ώρα να αλληλοστηρίζονται τα οργανωμένα σύνολα της πόλης και επαρχίας της Κερύνειας.

Μόνο έτσι θα κρατήσουμε την κοινότητα μας δυνατή μέχρι την ημέρα της λευτεριάς.