Ανακοίνωση Νεολαίας

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 και ώρα 10.30π.μ. στο Δημαρχείο Κερύνειας, όπου θα διεξαχθεί η Γενική Εκλογική Συνέλευση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου μας.

Στη Γενική Συνέλευση μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι νέοι και οι νέες ηλικίας από 14 έως 35 ετών, με καταγωγή την πόλη ή την επαρχία Κερύνειας ή άτομα που είναι εγγεγραμμένα ως «Φίλοι της Κερύνειας».

Κατά την εκλογική διαδικασία θα γίνονται αποδεκτά πρωτότυπα πληρεξούσια με ρητή αναφορά σχετικά με το τι επιθυμεί το μέλος που απουσιάζει. Κάθε μέλος που είναι παρόν στην Εκλογική διαδικασία δικαιούται να καταθέσει πληρεξούσιο από ένα και μόνο άτομο.

Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Κερύνειας μπορούν να γίνουν με την έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής και έπειτα από γραπτή αίτηση όλα τα νεαρά άτομα ηλικίας 14 – 35 ετών με καταγωγή την πόλη ή/και την επαρχία Κερύνειας ή άτομα που είναι εγγεγραμμένα ως «Φίλοι της Κερύνειας» και όλα τα οργανωμένα σύνολα νεολαίας που δραστηριοποιούνται για την Επαρχία Κερύνειας.

Συγκεκριμένα:

Οι Τοπικές Οργανώσεις των πολιτικών οργανώσεων νεολαίας, Τα Κέντρα Νεότητας, Εθελοντικές οργανώσεις, Κοινωνικές οργανώσεις, Πολιτιστικές οργανώσεις, Περιβαλλοντικές οργανώσεις, Άλλες οργανώσεις νεολαίας, Άτυπες ομάδες νεολαίας

Κύριος στόχος του συμβουλίου νεολαίας είναι η συνένωση όλων των νέων Κερυνειωτών, ανεξάρτητα από την κομματική ή ιδεολογική τοποθέτησή τους, και η διατήρηση μεταξύ τους, άσβεστης της επιθυμίας για επιστροφή στην Κερύνεια.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την υλοποίηση προγραμμάτων και δράσεων όπως:

-Εκδρομές

-Κατασκηνώσεις

-Ημερίδες με εκπαίδευση και ψυχαγωγία

-Ομιλίες και συζήτηση θεμάτων που αφορούν τους νέους

-Συμμετοχή στις παρελάσεις και στις αντικατοχικές εκδηλώσεις

-Μουσικές βραδιές και ταβερνάκι σε τακτά χρονικά διαστήματα

-Συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Δήμου μας.

-Συνδιοργάνωση δράσεων με Νεολαίες Καραβά και Λαπήθου.

Όλη η δράση μας:

Facebook: https://www.facebook.com/kyreniayouth

Instagram: https://www.instagram.com/kyrenia.youth/

Για ηλεκτρονική εγγραφή μέλους: https://kyreniamunicipality.com/…/entypo-engrafis-melon/

Για έντυπο εξουσιοδότηση