Συνάντηση Δημάρχου με Ναυαγοσωστικό Όμιλο Κερύνειας

Στις 13 Ιουνίου 2023 η Δήμαρχος Κερύνειας, κ. Ρίτα Ελισσαίου Κωμοδίκη είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του νεοσύστατου Ναυαγοσωστικού Ομίλου Κερύνειας  κ. Γιώργο Τσιαούση. Ο κύριος Τσαούσης ανέφερε ότι ο λόγος που τον ώθησε να προχωρήσει στην ίδρυση και την εγγραφή του Σωματείου είναι η παρατήρηση του ότι όλες οι πόλεις είχαν από πολλών ετών προχωρήσει στην ίδρυση Ναυαγοσωστικού Ομίλου και η μόνο πόλη που δεν είχε, ήταν η Κερύνεια. Γι’ αυτό και προχώρησε στην ίδρυση του ΝΑ.Ο.Κ, ο οποίος έχει ήδη εγγραφεί επίσημα σαν Σωματείο από τον Έφορο Σωματείων και Ιδρυμάτων.

Βασικός σκοπός του ΝΑ.Ο.Κ  είναι η εκπαίδευση ατόμων τα οποία επιθυμούν να γίνουν ναυαγοσώστες καθώς και η παροχή εκπαίδευσης στις πρώτες βοήθειες. Η εκπαίδευση θα παρέχεται δωρεάν από τα μέλη του ΝΑ.Ο.Κ.

Παρακάλεσε την Δήμαρχο  να ενημερώσει τους δημότες της Κερύνειας για την ίδρυση και τις δυνατότητες που προσφέρει ο ΝΑ.Ο.Κ.

Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Γιώργο Τσιαούση για την συνάντηση και τις πληροφορίες που τις έδωσε και υποσχέθηκε να προωθήσει το αίτημα τους.

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Γιώργο Τσιαούση στο τηλέφωνο 99567058.